5 maart 2012 5 maart 2012

Think Global, Act Local

Alumnivereniging BE’ER nodigt je samen met Logistiek Expertise Centrum De Liemers uit voor het bedrijfsbezoek bij DSV (www.dsv.com) te ’s-Heerenberg (gemeente Montferland).

Maak kennis met de locale antwoorden op de trends en ontwikkelingen in de branche logistiek en transport.

DSV is een succesvolle wereldspeler in de logistiek en is van oorsprong een Deens bedrijf. DSV (www.dsv.com) heeft, behalve in Europa, ook vestigingen (sites) in Noord- en Zuid-Amerika en Azië.

Onze gastheer is de heer Harco Eising, site manager van de locatie ’s-Heerenberg. Op deze site werken ongeveer 200 mensen. Harco Eising vertelt op inspirerende wijze over de bedrijfsstrategie van DSV en de locatie in ’s-Heerenberg. Hij licht toe welke logistieke oplossingen DSV aan hun klanten biedt, waar hun toegevoegde waarde zit en op welke manier zij de komende jaren willen innoveren (o.a. een plan tot herhuisvesting). Hij heeft hierbij aandacht voor het bedrijfseconomische model van DSV.

Onze tweede spreker Nicole Brouwer van Randstad Search & Selection gaat in op de carrièremogelijkheden voor hbo’ers en wo’ers in de logistiek.

Natuurlijk bieden we je uitgebreid de mogelijkheid om met Harco en Nicole in gesprek te gaan.

Meld je nu aan via de website www.lecliemers.nl. De uiterste inschrijfdatum is 1 maart 2012.

Het aantal plaatsen is beperkt. Alumni van kring Technische Bedrijfskunde en Logistiek Management ontvangen ook een uitnodiging.

Harco Eising

  • Site manager DSV ’s-Heerenberg
  • Past: Operationsmanager Wim Bosman Logistic Services, KPN en KLM Cargo
  • Alumnus Universiteit Twente
© 2015 - BE'ER