Een BE’ER lid stelt zich voor… Joost Draper!

Picture1

 

Naam                          Joost Draper

Leeftijd                       26

Afstudeerjaar          2015

 

Waar werk je momenteel?

Ik werk als Kwaliteitsmedewerker voor het Sevicebedrijf van het Radboudumc. Radboudumc richt zich op patiëntenzorg, onderwijs en onderzoek. Het Servicebedrijf ondersteunt deze primaire taken.

Wat zijn jouw taken?

Het opstellen van processen en bijdragen aan implementatie en continue verbetering hiervan. Implementatie en continue verbetering in samenwerking met de medewerkers en het management.

Wat is leuk aan je baan?

De persoonlijke sfeer en informele cultuur binnen het Radboudumc. Daarnaast de samenwerking met alle lagen van het Servicebedrijf, zowel strategisch, tactisch als operationeel.

Waarin zijn er voor jou uitdagingen in je baan?

De medewerkers overtuigen van de toegevoegde waarde van de procesbeschrijvingen. Hierin is al een flinke stap gezet, maar aandacht hiervoor is ook op de langere termijn noodzakelijk.

Het feit dat er iemand is aangesteld om oude documentatie actueel te krijgen heeft hier wel al in geholpen. Daarnaast heb ik bijeenkomsten georganiseerd om medewerkers te informeren over procesbeschrijvingen en bewust te maken van het belang om continu te verbeteren.

Wat vind je leuk aan BE’ER?

Er staan steeds interessante onderwerpen op de agenda en de oud-studiegenoten die je blijft spreken.

Wat is de leukste BE’ER activiteit die je hebt bezocht?

Ik hoorde dat Google bedrijfsbezoek erg interessant want, maar helaas zat de activiteit al vol! Het Volkswagen event vond ik erg interessant. Een actueel onderwerp, waarvoor een groot animo was vanuit BE’ER.

Waarom zouden andere alumni ook lid moeten worden van BE’ER? 

Precies waar BE’ER voor staat: Binden en Boeien. Het in contact blijven met oud-studiegenoten en horen welke ontwikkeling iedereen door maakt. Het is uitstekend voor je netwerk. Ten slotte blijven de activiteiten me trekken, omdat interessante onderwerpen worden behandeld tijdens de events.

Is er nog iets anders dat je graag wilt vertellen aan onze BE’ER leden?

De organisatie is harstikke goed bezig. Aan alle BE’ER-leden: blijf komen en zeg het voort aan andere alumni en studenten..!

© 2015 - BE'ER