HAN zoekt afstudeerplekken

Als alumnus weet je dat  de Opleiding Bedrijfseconomie wordt afgerond met een afstudeeropdracht, de ‘meesterproef’. De afstudeerder laat zien dat hij/zij binnen een specifieke context kan onderzoeken vanuit een bedrijfseconomisch perspectief op één of meerdere thema’s gericht op het uitdiepen en/of oplossen van een probleem.

Er staan op dit moment 80 studenten klaar om in september 2016  te gaan starten met deze laatste fase van hun studie. Deze studenten zijn nu op zoek naar een afstudeerbedrijf.

Heb jij binnen jouw organisatie een opdracht of probleem waarbij je de ondersteuning van een afstudeerder goed zou kunnen gebruiken? Dan kun je hiervoor contact opnemen met de BE praktijkcoördinator Hugo Nieuwpoort (hugo.nieuwpoort@han.nl). Twijfel je of jouw opdracht geschikt is als afstudeeropdracht of wil je de mogelijkheden bespreken? Hugo staat je dan graag te woord. Je kunt meer informatie vinden over afstudeeropdrachten op de website van de HAN.

Op 11 mei a.s. organiseren wij als alumnivereniging BE’ER voor de vierdejaars studenten die in september gaan afstuderen een Speeddate activiteit. Tijdens deze avond kunnen de studenten spreken met diverse BE alumni, welke werkzaam zijn in verschillende branches en zo kennis maken met het beroepenveld.

Heb jij een vacature voor een afstudeeropdracht en zoek jij een student die past binnen jouw organisatie? En wil jij als eerste in ‘de vijver van vierdejaars studenten’ vissen? Dan bieden wij je de unieke kans om op 11 mei in de vorm van speeddates diverse studenten te spreken die graag de kans maken om binnen jouw organisatie af te studeren. Zo kun je in een informele setting, snel diverse studenten interviewen om zo een goede selectie te maken voor een geschikte kandidaat.

Meer weten over de mogelijkheden? Neem dan contact met ons op via beer-info@han.nl.

© 2015 - BE'ER