Uitnodiging: 15 juni Verzeker je van verbeteren!

Ondernemerschap. Innovatie. Continu verbeteren. Herkenbare begrippen binnen jouw organisatie? Het klinkt allemaal mooi. In de praktijk invulling hieraan geven vraagt echter nogal wat.

Ontwikkelingen volgen elkaar vandaag de dag in een hoog tempo op. Met steeds minder zekerheid is te zeggen wat de gevolgen hiervan zijn voor organisaties. Zowel startups als gevestigde bedrijven staan voor een interessante uitdaging. Want met oude managementtechnieken, valse voorspellingen en onjuiste KPI’s kom je er niet meer. Innovatie is harder nodig dan ooit en dat vraagt om een andere aanpak.

We nodigen je uit om op 15 juni a.s. aan te sluiten bij onze interessante BEER bijeenkomst, met gastsprekers van Bovemij en Verzekeruzelf.nl.

Bovemij heeft de afgelopen jaren “Lean management” geïmplementeerd. Een bijzondere keuze binnen een dienstenorganisatie. Verzekeruzelf.nl is ruim een jaar geleden gestart met het gebruik van de “Lean Start Up methodiek” om nieuwe producten op de markt te zetten.

De gastsprekers laten in een presentatie zien hoe je door gebruik te maken van deze methoden (een deel van) je bedrijf verandert in een bruisende innovatieve organisatie. Hoe je ervoor zorgt dat managers een cultuur creëren waarin ondernemerschap wordt aangemoedigd en fouten maken mag. Ze laten zien hoe je het benodigde energieniveau behaalt én behoudt.

Ze laten zien waarom deze methodieken relevanter zijn dan ooit.

Na de presentaties gaan de sprekers met je in gesprek over de door hen gebruikte methoden, de voor- en nadelen, de kansen en valkuilen en de mogelijkheden om deze methoden binnen jouw organisatie toe te passen.

Bekijk voor meer informatie over de gastsprekers,  tijd / locatie  het agendapunt op onze website. Wil jij deze bijeenkomst niet missen? Meld je dan snel aan!

© 2015 - BE'ER