Uitnodiging: Bedrijfsbezoek Capgemini

Alumnivereniging BE’ER nodigt je, namens lid Judith Scholtens, uit voor een bedrijfsbezoek aan Capgemini op 8 maart aanstaande.
Het centrale thema deze avond is innovatie in de IT. Het programma ziet er als volgt uit:
18:00 – 19:00 Buffet
Je wordt ontvangen bij Capgemini waar je gebruik kunt maken van een buffet.
19.00 – 19.15 Intro over Capgemini – Mildo Bleeker (Unit Manager PBS NL-SAP) en Judith Scholtens (SAP FI consultant)
Capgemini is een van ’s werelds grootste leveranciers van consulting-, technologie- outsourcing- en local professional services. De groep gerelateerde omzet is €12,9 miljard en het bedrijf heeft 199.700 werknemers in 2017. Judith Scholtens werkt sinds maart 2014 met veel plezier bij Capgemini als SAP Finance consultant op internationale implementatie, rollout en carve-out projecten. Zij zal, samen met Mildo Bleeker, een korte introductie geven over Capgemini en daarnaast een kijkje geven in haar dagelijkse werkzaamheden voor Capgemini.
19.15 – 19.45 De Capgemini Applied Innovation Exchange CoZone; een pragmatische invulling voor toegepaste innovatie – Henk Vermeulen (lead of the Capgemini Applied Innovation Exchange)
Henk (afgestudeerd Bedrijfseconoom) leidt de Capgemini Applied Innovation Exchange Collaboration Zone in Nederland. Hier worden op een kortcyclische en dynamische manier de mogelijkheden en toepassingen van nieuwe technologieën die populair, innovatief en relevant zijn voor Capgemini’s klanten verkend. Denk hierbij aan Machine Learning, Data Analytics, Virtual en Augmented Reality. Tijdens zijn presentatie zal Henk inzicht geven in de verschillende aspecten van toegepaste innovatie.
19.45 – 20:15 The future of Finance in SAP – Erik van den Berg (SAP Solution Architect Finance)
SAP is een ERP system dat gebruikt wordt door vele grote bedrijven. Erik zal een overzicht geven van de mogelijkheden in SAP van het verleden tot het heden. De focus zal liggen op de financiële functie.
20:15 – 20:45 SAP Leonardo – Lando Steenbergen (SAP Architect)
SAP Leonardo SAP brengt nieuwe technologieën zoals Internet of Things, Machine Learning en Blockchain samen en integreert ze in de SAP Cloud Platform, die het voor klanten mogelijk maakt om snel te innoveren en gebruik te maken van deze nieuwe technologieën.
20:45 – 21:00 Afsluiting – Nazanin Saidlou (Recruiter) en Susan Keijsers (Bestuur BE’ER Alumni vereniging)
21:00 – 22:00 Borrel
Na de presentaties is er de mogelijkheid om aan te sluiten bij een gezellige netwerkborrel.
Locatie
Capgemini Hoofdkantoor
Reykjavikplein 1
3543 KA Utrecht
Parkeren: Er is ruim voldoende parkeergelegenheid onder het gebouw van Capgemini
Aanmelden
Wil jij deze avond niet missen? Meld je dan uiterlijk 25 februari aan door een email te sturen naar beer-activiteiten@han.nl o.v.v. naam, achternaam, telefoonnummer. Geef hierbij ook aan of je gebruik wilt maken van het buffet (incl. eventuele dieetwensen). Een introducé is welkom. Wel vragen we je de naam en het mailadres van de introducé aan te geven bij je aanmelding.
We zien je graag op 8 maart bij Capgemini!
© 2015 - BE'ER