Uitnodiging: FEM Knowledge Tour 16 februari 2016

De FEM organiseert op 16 februari haar volgende FEM knowledge tour. Het thema? Bezit wordt bijzaak…

Als BE alumnus kun jij bij dit evenement aanwezig zijn!

Bezit wordt bijzaak

Delen is het nieuwe hebben! Staat er nog muziek in uw kast? Bezit u een auto? Bijna iedereen luistert muziek via spotify, auto’s worden steeds vaker gedeeld. Er vindt een verschuiving plaats van minder bezitten naar meer delen.

Wat betekent dit voor organisaties? Vraag, aanbod en informatie komen op een compleet nieuwe manier bij elkaar. Volgens Jeroen Smit is de tijd van top-down voorbij. Echt dienstbaar zijn, echt luisteren en onontkoombare transparantie zal volgens hem helpen onze economie te transformeren van een economie die gericht is op bezit, naar een economie die steeds meer gericht is op delen.

Jeroen Smit

Jeroen Smit is hoogleraar journalistiek en auteur van de veel bekroonde en bejubelde boeken ‘Het drama Ahold’ en ‘De Prooi: Blinde trots breekt ABN Amro’. Tevens werkte hij in verschillende hoedanigheden mee aan televisie- en radioprogramma’s. In 2014 presenteerde hij het televisieprogramma EZ (Economische Zaken) bij de VARA.

Bent u benieuwd naar zijn visie op de verschuiving van bezitten naar delen? Wilt u weten wat dit voor u of uw organisatie kan betekenen? Kom dan naar de FEM Knowledge Tour en laat u informeren, inspireren en debatteer actief mee. Uiteraard is er ook voldoende gelegenheid om te netwerken.

Wanneer

Dinsdag 16 februari 2016
17.00 – 21.00 uur

Waar

HAN Campus Nijmegen
Laan van Scheut 10
Auditorium

Programma

17.00 uur Ontvangst met eten en drinken

17.45 uur Welkom door Theo Joosten, Directeur Faculteit Economie en Management HAN

18.00 uur Lezing door Jeroen Smit

19.00 uur Interactieve sessie: debat en discussie met Jeroen Smit

19.50 uur Afsluiting door dagvoorzitter

20.00 uur Borrel

Aanmelden?

Wil je bij dit evenement aanwezig zijn? Meld je dan aan via de website van de HAN.

© 2015 - BE'ER