Uitnodiging: Gastcollege 5 april

Op woensdagavond 5 april geeft prof drs. H.C. Kocks een interactief gastcollege over zijn nieuwe boek “Risicomanagement; de enig juiste benadering in denken en doen”.boek cor kocks

Je bent van harte welkom om aan te sluiten!

Eerder verzorgde Cor Kocks voor BE’ER een lezing over zijn debuutboek “Organisatie en Control Engineering”. In 2017 verschijnt zijn volgende boek.

Wij bieden je de kans om nu al een college bij te wonen over dit nieuwe boek.

Over Cor Kocks

Cor Kocks, emeritus hoogleraar en adviseur / auditor, heeft meer dan veertig jaar praktijkervaring in consulting en auditing. De ervaring en inzichten die hij heeft opgedaan, vertaalde hij in 2014 op een heldere manier in een tweetal boeken; “Organisatie en Control Engineering (Governance control)” deel 1 en deel 2. Cor legde in deze boeken de nadruk op het bepalen van de “uniciteit” van een organisatie en vervolgens de inrichting van een organisatie volgens de engineering benadering.

Het boek

Risicomanagement speelde reeds een belangrijke rol in de eerdere boeken van Cor Kocks. Het nieuwe boek sluit dan ook naadloos hierop aan. Het bevat een route welke bedrijven af kunnen leggen om een risicomanagement op een juiste wijze in te vullen binnen de organisatie, maar zeker ook te borgen en onderhouden. Hiermee is het een voor professionals zeer praktisch toepasbaar boek.

Voor wie?

Het college is interessant voor iedereen die binnen zijn organisatie te maken heeft met risicomanagement. Of dit nu is als organisatieadviseur, auditor of accountant. Maar zeker ook voor studenten / docenten die zich verder willen verdiepen in dit actuele en interessante vakgebied.

Programma

  • 18:30 uur: ontvangst met koffie / thee
  • 19.00 uur: Opening dagvoorzitter
  • 19.05 uur: Interactief college door prof. drs. H.C. Kocks
  • 20.30 uur: Afsluiting (netwerkborrel)

Locatie

Het college vindt plaats in het auditorium van de HAN in Arnhem (Ruitenberglaan 31).

Aanmelden?

Wil jij deelnemen aan dit college? Meld je dan uiterlijk 25 maart aan door een e-mail te sturen aan beer-activiteiten@han.nl. Het is mogelijk om een introducé in te schrijven.

© 2015 - BE'ER