Bestuur en commissie’s

Het huidige bestuur van alumnivereniging BE’ER is een stabiele basis voor de vereniging. Naast het dagelijks bestuur zijn taken verdeeld in een aantal commissies, zoals bijvoorbeeld de activiteitencommissie, sponsorcommissie en communicatiecommissie. Daarnaast werkt BE’ER ook graag samen met studenten van de HAN.

Het bestuur

Het bestuur van BE’ER bestaat momenteel uit vijf leden:

  • Susan Keijsers, voorzitster
  • Davey van Raaij, penningmeester
  • Bram Lemelder, secretaris en communicatie
  • Mick Jans, bestuurslid activiteiten
  • Mireille Hakken, bestuurslid ledenadministratie en ledenwerving

Hugo Nieuwpoort, afstudeercoördinator BE, vormt de schakel tussen de FEM en BE’ER en ondersteunt het bestuur.

 

Activiteitencommissie

De activiteitencommissie is verantwoordelijk voor de organisatie van evenementen. Deze commissie bestaat uit verschillende samenstellingen. Enkele afgevaardigden van het bestuur zijn betrokken bij een evenement en bij de grote evenementen wordt regelmatig gebruik gemaakt van studenten van de HAN.

 

Commissie ledenwerving

De commissie ledenverweving houdt zich bezig met het verbinden van potentiële leden aan BE’ER. 

 

Wil je ook een actieve bijdrage leveren?

Wij zijn altijd op zoek naar enthousiaste leden en studenten die vorm willen geven aan onze vereniging. Dit kan zijn op het gebied van activiteitenorganisatie, communicatie, sponsoring en ledenwerving.

Bijdragen zijn in alle vormen welkom. Van een eenmalige en korte inspanning tot een structurele bijdrage. Lijkt het je leuk om een nog zinvollere betekenis aan je lidmaatschap te geven, neem dan contact met ons op via beer-info@han.nl.

© 2015 - BE'ER